Hoge druk stoomketels

De hoge druk stoomketel

Gielissen levert diverse typen hoge druk stoomketels zodat voor iedere capaciteitsbehoefte de juiste stoomketel geplaatst kan worden.


Wanneer een hoge druk stoomketel toepassen?

Wanneer een goedkopere lage druk stoomketel niet toereikend is omdat hogere temperaturen of hogere stoomdrukken vereist zijn dan is een hoge druk stoomketel de enige oplossing. De keuze tussen een lage druk stoomketel of een hoge druk stoomketel is dan ook zeer belangrijk. Maar er zijn ook alternatieven. Zo kan in sommige situaties de combinatie van een hoge druk stoomketel met een lage druk stoomketel goed uitpakken. Dat hangt van uw bedrijfssituatie af en Gielissen kan u daar goed in adviseren.

Lees meer over de toepassing van een hoge druk stoomketel


Leveringsprogramma hoge druk Stoomketels

 Gielissen levert stoomketels van het kwaliteitsmerk Viessmann. Een bewuste keuze die ingegeven is door de lange levensduur, betrouwbaarheid en lage exploitatiekosten.

Klik hier voor het volledige programma van Viessmann hoge druk stoomketels

 

De werking van een hoge druk stoomketel

 Stoomketels en het opwekken van stoom, het lijkt alsof het hier gaat om verouderde techniek. Maar niets is minder waar. Hoge druk stoomketels moeten in staat zijn om hoge druk tegen hoge temperaturen te leveren en om dat op een efficiënte manier te doen is een hele uitdaging.

Lees meer over de werking van een moderne hoge druk stoomketel


De voordelen van Gielissen hoge druk stoomketels

Gielissen is niet zomaar een leverancier van stoomketels. Met een ervaring van meer dan 40 jaar weet Gielissen ALLES over stoomketels en welke stoomketel het beste past bij uw bedrijfsvoering. Wanneer u overweegt om een hoge druk stoomketel aan te schaffen kan Gielissen u dan ook met praktische raad en daad bijstaan. En dat begint al bij de eerste overwegingen. Advies, ontwerp, levering, plaatsing, ingebruikstelling, onderhoud, 24/7 service, Gielissen doet het allemaal in eigen beheer.

Lees meer over de voordelen van Gielissen.

   

Laat Gielissen u adviseren. Bel +31 (0)40 - 253 5115 of klik hier