Gestra condenspot

Gestra condenspotten

Gestra is wereldwijd marktleider in de productie van condenspotten. Vanuit het Duitse Bremen worden de Gestra condenspotten gedistribueerd naar meer dan 70 landen in de wereld. Gestra is opgericht in 1902 in Bremen. Sinds 2002 maakt Gestra onderdeel uit van het Amerikaanse Flowserve maar het gehele fabricageproces vindt nog steeds plaats in Bremen. Kwaliteit is altijd de drijfveer van Gestra geweest en nog steeds kun je zeggen dat Gestra condenspotten de absolute nummer 1 in de wereld zijn. Gielissen en Gestra zijn dan ook de perfecte match in de levering, plaatsing en service van condenspotten in Nederland.


Gestra condenspotten uit voorraad leverbaar

Gielissen BV is voorraad houdend leverancier van Gestra condenspotten. Alle gangbare condenspotten van Gestra zijn dan ook direct uit voorraad leverbaar zodat eventuele defecte condenspotten direct uitgewisseld kunnen worden. Naast het snel en adequaat leveren van Gestra condenspotten kan natuurlijk ook een beroep gedaan worden op de service van Gielissen wat betreft plaatsing en onderhoud. Onze monteurs staan 24/7 klaar om u te helpen!


Welke Gestra condenspot is het meest geschikt?

Natuurlijk hangt het antwoord op die vraag volledig af van uw specifieke situatie. Gestra levert thermische condenspotten en vlottercondenspotten voor alle situaties en toepassingen. Zo levert Gestra de BK serie die bestaat uit thermische condenspotten met Bimetaal regelaar. Ook levert Gestra de MK serie die bestaat uit thermische condenspotten met een mono regelmembraan. De UNA serie van Gestra bestaat dan weer uit vlottercondenspotten. Elke type condenspot heeft zo zijn eigen eigenschappen die deze meer of minder geschikt maken voor uw situatie. Gielissen BV adviseert graag welke condenspot de meest ideale oplossing is voor uw bedrijfssituatie.


Controle Gestra condenspotten

Elke condenspot moet op gezette tijden gecontroleerd worden op een juiste werking. Dat scheelt enorm in het behaalde rendement en voorkomt kostbare schade aan leidingen, afsluiters en de stoominstallatie. Vaak ligt vervuiling ten grondslag aan niet goed werkende condenspotten, maar er kan meer aan de hand zijn. Gielissen BV adviseert dan ook elk half jaar een condenspotmeting voor uw condenspotten. Gielissen BV verricht onderhoud en voert condenspotmetingen uit voor alle Gestra condenspotten, maar ook voor andere merken condenspotten.

Lees hier alles over de condenspotmeting


Laat Gielissen u adviseren. Bel +31 (0)40 - 253 5115 of klik hier voor een aanvraag condenspotmeting