Stoomketels

De stoomketels van Gielissen

Gielissen levert nieuwe en gebruikte lage en hoge druk stoomketels en complete stoominstallaties. De keuze tussen een lage of hoge druk stoomketel hangt af van uw specifieke toepassing en bedrijfsvoering en is belangrijk gezien de kosten en rendementsverschillen. Met 40 jaar ervaring kan Gielissen als geen ander de juiste stoomketel voor uw bedrijf adviseren.

Lees hier welke voordelen Gielissen u nog meer kan bieden


Lage druk stoomketel

In veel gevallen hebben bedrijven geen hoge druk stoomketel nodig maar kan zonder probleem een lage druk stoomketel toegepast worden. Laat Gielissen met u meedenken en bekijken of een lage druk stoomketel in uw situatie toegepast kan worden. Lage druk stoomketels brengen lagere kosten met zich mee voor uw bedrijf.

Lees hoe dit komt en alle verdere informatie over lage druk stoomketels


Hoge druk stoomketel

Wanneer er hogere temperaturen of een hogere stoomdruk nodig is, is een hoge druk stoomketel de aangewezen oplossing. Hoge druk stoomketels moeten voldoen aan hoge veiligheidseisen en vallen onder een keuringsplicht. Ook dient de gehele stoominstallatie compleet met o.a. een ontgasser, condenspotten en condenstank goed op elkaar afgestemd te worden. Hoe beter dit gedaan wordt hoe hoger het rendement en dat is vooral bij hoge druk stoomketels een zaak van kennis en kunde.

Lees meer over hoge druk stoomketels


Gebruikte stoomketels

Het aanschaffen van een gebruikte stoomketel kan om allerlei redenen een verstandige keuze zijn. Gielissen beschikt altijd over een ruim assortiment gebruikte stoomketels. Uiteraard zijn deze stoomketels volledig gereviseerd en gebruiksklaar. Ze zijn leverbaar met alle benodigde randapparatuur en kunnen volledig gebruiksklaar geplaatst worden in uw bedrijf. Voor meer tijdelijke oplossingen verhuurt Gielissen ook stoomketels.

Lees waar op te letten bij aanschaf van een gebruikte stoomketel


Viessmann stoomketels

Gielissen kiest altijd voor kwaliteit, dat is bij stoomketels een logische keuze. Vandaar dat Gielissen gekozen heeft voor Viessmann stoomketels. Viessmann is een van de meest gerenommeerde stoomketelbouwers ter wereld. Hun filosofie is duidelijk: het bouwen van de beste stoomketels met de hoogste rendementen en de laagste exploitatiekosten. Dat kan alleen door een niet aflatende passie voor kwaliteit en technische ontwikkeling. En dat past precies bij de filosofie van Gielissen.

Lees meer over Viessmann stoomketels


Laat Gielissen u adviseren. Bel +31 (0)40 - 253 5115 of klik hier